A vízvezetékszerelő segít az energiatudatosságban

A mi háztartásunkban nagyon odafigyelünk arra, hogy környezettudatos és energiatakarékos megoldásokat részesítsünk előnyben. Ez kicsit visszavezethető a munkámra is, hiszen a cégnél, ahol dolgozom energiapolitikával és energiakutatással foglalkozom. Talán egyértelmű ezek után, hogy miért is érint érzékenyen ez a téma. Mi nem égetjük feleslegesen a lámpákat, nem folyatjuk feleslegesen a vizet, nem pazarlunk. Ennek azonban nem szabadna szokatlannak lennie, minden családnak és háztartásnak hasonlóan kellene csinálnia a dolgokat, és a gyerekeket is így kéne nevelni.

Pont emiatt mi is mérgesek szoktunk lenni és felhívjuk a gyerekek figyelmét arra, ha valamilyen butaságot csinálnak, vagy égve hagyják a villanyokat maguk után. Jó múltkor is arra készültem éppen, hogy megdorgáljam az egyik csemetét, amiért csöpögött a csap a mosdóban. Bárhogyan is próbáltam azonban elzárni a csapot, a víz szüntelen csöpögött. Ekkor már tudtam, hogy ez bizony nem a gyerekek felelőtlensége, hanem a berendezéssel van probléma.

Nagy tanakodásba kezdtem, hiszen van annyi vízvezetékszerelő budapest területén, mint hal a tengerben, én pedig egyet sem ismerek. Rátaláltam azonban egy oldalra a keresőben, ami igazán ígéretesnek tűnt első látásra. Ez nem volt más, mint a topvizgazfutesszerelo.hu. A weboldal egy több, mint harminc éve üzemelő cég oldala, amely vízszereléssel, fűtés- és gázszereléssel, duguláselhárítással, csatornázással és csőtörésekkel foglalkozik. Magas AA minősítésükkel egyaránt magánlakásokban, ipari területeken és céges megrendeléseken is hasonló színvonalban járnak el.

Budapesten és Pest megyében dolgoznak és vészhelyzet esetén akár egy órán belüli kiszállást is vállalnak. Telefonszámuk a hét minden napján 0-24 hívható, így sosem hagynak senkit segítség nélkül. Ha nem sürgős esetről van szó, visszahívást is kérhetsz tőlük, így pedig majd megkeresnek téged, ha kapacitásuk engedi és egyeztetnek veled egy időpontot.

Pozitívnak tudható be, hogy szolgáltatásaik garanciálisak. Akár több évre meghosszabbítható garanciát adnak az elvégzett munkára, így ha a későbbiekben – de a garanciális időn belül – merül fel probléma, azt díjmentesen javítják neked. Továbbá mindenről részletes számlát is adnak, amit manapság sok szakember vagy egyéni vállalkozó elfelejt, így ez rendkívül szimpatikus. Ráadásul ezt a számlát ,ég a biztosító cégek is elfogadják, így jól jöhet a kárenyhítési eljárás során.

Úgy éreztem rátaláltam a tökéletes cégre, így fel is vettem velük a kapcsolatot, hogy minél előbb kiderüljön mi áll a háttérben és megoldódhasson a probléma.

A kiérkező szakember meg merem kockáztatni hogy az egyik legjobb vízvezetékszerelő budapest területén, hiszen olyan gyorsasággal és olyan precízen járt el, hogy öröm volt nézni. Minden mozdulatán látszódott a sok tapasztalat és a szakértelem. Borzasztóan elégedett voltam, és neki köszönhetően már az elpazarolt vízcseppeken sem kellett többet aggódnom.

Legyetek ti is energiatudatosak, ha pedig baj van mindenképp a topvizgazfutesszerelo.hu-t hívjátok!