Legyen emlékezetes esküvőd!

Energia mindenhez kell. Energiára van szükségünk, hogy reggel kikeljünk az ágyból, hogy felkapcsolhassunk a villanyt, hogy a biciklinket, autónkat mozgásba hozzuk stb. Az élethez elengedhetetlen az energia. Ha nem lenne, akkor bizony a mostani életünk nagyon megváltozna. Azonban nem tudunk végtelen mennyiségű energiát létrehozni. Ezért érdemes lehet figyelni az energiatakarékosságra. Ha mindenki legalább egy kicsit figyelne az energiafogyasztására, akkor lehetséges, hogy sokkal több ideig élvezhetnénk az energia adta lehetőségeket.

Mint mindenhez, így az esküvői fotós képek elkészítéséhez is nagy energiára van szükség. Jó képet több fotós is tud készíteni, de kiemelkedőt és egyedit már sokkal kevesebben. Ha Szoboszlai Krisztit választod, akkor az egyediség, a profizmus és a lélegzetelállítóan szép képek nem fognak elmaradni.

esküvői fotós képek

Amikor először találkoztam vele és a képeivel az interneten, akkor már első látásra is nagyon szimpatikus lett. A weboldala nagyon szép, igényes és nagyon sok hasznos információt tartalmaz. Régen láttam már ennyire igényesen létrehozott weboldalt, ezért nagyon megörültem, hogy valaki ennyire figyel erre.

Szerintem egy jól létrehozott weboldallal sokkal könnyebben lehet ügyfeleket szerezni, ezért mindenképp előny, ha egy vállalkozó erre is nagy figyelmet fordít.

Ha esküvői fotós képekre van szükséged és még nem tudod melyik fotóst bízd meg ezzel a nagy feladattal, mert nem tudod eldönteni, hogy kiben bízhatsz meg, akkor mindenképp nézd meg Szoboszlai Kriszti referencia képeit és honlapját. Az Instagram oldalát is megnézheted, ha még több képet szeretnél látni.

A közös munka engem teljes mértékben meggyőzött arról, hogy Kriszti nagyon profi, lelkiismeretes és mindent megtesz az ügyfelei elégedettsége érdekében. Ha mindez nem lenne elég, akkor pedig még egyedülálló képeket is készít.

Ha olyan esküvői fotós képeket szeretnél, amik nem megszokottak, amik egy kicsit eltérnek a többitől, akkor érdemes lehet Szoboszlai Kriszti oldalát megnézni. Nyitott a saját ötletekre is, ezért ha van valamilyen elképzelésed, akkor azt meg tudod vele beszélni.

Az időpontfoglalást követően egyébként is mindenkivel fel szokta venni a kapcsolatot. Ilyenkor átbeszélitek a fotózás menetét, a koncepciót, az elképzeléseket, kéréseket, hogy stúdió vagy szabadtéri fotózást szeretnél, milyen ruhát érdemes magaddal hoznod, szükséged van-e profi sminkesre vagy fodrászra stb. Ha ezeket mind megbeszélitek, akkor már csak fel kell készülnöd a fotózásra.

Az esküvői fotók mellett egyébként más fajtájú fotózásokat is vállal. Ilyen például a portré, jegyes, családi, gyermek, művészi, glamour fotózás. A honlapján mindegyikről találsz egy részletes leírást, ezért semmilyen meglepetés nem érhet. A leírásnak köszönhetően egyébként a döntés is sokkal egyszerűbb lehet, hogy melyik fotózást lehet érdemes választanod. Ezért mindenképp jó lehet, ha alaposan tájékozódsz mindenről.

Amennyiben nem saját magadnak szeretnél fotózást szervezni, akkor arra is van lehetőséged, hogy ajándékutalvány formájában meglepj valakit egy fotózással Szoboszlai Krisztivel. Itt is, mint amikor magadnak foglalsz időpontot, ki tudod választani, hogy milyen fotózási csomagot szeretnél ajándékozni.

Van lehetőséged alap, exkluzív és VIP csomagot vásárolnod. Ezek nagyrészt abban térnek el, hogy mennyi képet tartalmaz a csomag, a stúdió bérlése plusz költséget jelent-e vagy benne van az árban, tartozik-e professzionális fodrász és sminkes a csomaghoz vagy ezt külön kell igénybe venned, ha szeretnéd.

Ha még nem tudod melyik fotóst válaszd a kismama, esküvői, gyermek, családi vagy portré fotózásodhoz, akkor mindenképp ismerd meg Szoboszlai Krisztit és a munkásságát. Ha meglátod a képeit, akkor szerintem neked is tetszeni fognak.

Nézz fel a weboldalára és döntsd el, hogy szeretnél-e vele együtt dolgozni.