Én is hasonlóan nézek ki, mint a főnököm?

Egy komoly, az energetikai iparban szereplő vállalatnál dolgozom. Elsősorban akkumulátorok kereskedelmével foglalkozik nemzetközi szinten és az egyik piacvezetőnek számít Közép-Európában. Több részleggel is rendelkezik, melyek közül az egyikben én vagyok a főnök jobb keze. Eléggé hasonlóan gondolkodunk, így remekül kiegészítjük egymást. Nemrég például sikerült együtt egy jelentős sikert elérnünk a használt akkumulátorok piacán. Néha viccesen megjegyzik, hogy nem csak az észjárásunk egyezik, de még a testalkatunk is. Ennek annyira nem örültem, mert a főnököm alkata szerintem elég előnytelen.

Ezért úgy döntöttem, hogy igénybe fogok venni egy férfiak számára kifejlesztett mellplasztika műtétet. Ennek a célja az, hogy a túl nagy melleket lekicsinyítsék, és újra férfiassá tegyék.

A vizsgálat és a konzultáció során az orvos nagyon megértő és segítőkész volt. Bevallom, eléggé kellemetlen érzésekkel léptem be a rendelőbe, de nagyon hamar világossá vált a számomra, hogy a legjobb helyre esett a választásom a problémámat illetően.

A vizsgálat során rámutattak, hogy a mellem megnagyobbodását zsírmell okozza, és nem a mirigyállomány szaporulata. Ebben az esetben a zsírleszívás önmagában elegendő megoldás.

A sebész részletesen elmondta a műtétnek a menetét. Abból a szempontból szerencsém volt, hogy elég volt csak helyileg használt érzéstelenítést használni a zsírleszíváshoz. Nagyobb zsírmell esetén viszont másoknál előfordulhat az, hogy más érzéstelenítési módszereket kell alkalmazni.

A mellplasztika nagyon jól sikerült, amit követően hét hétig hordanom kellett egy szorító mellényt. Ez az időszak a különböző esetektől függően lehet kevesebb, de több is.  Bizonyos sportokat is kerülni kell a műtétet követően egy ideig.

Ennek a klinikának köszönhetem azt, hogy sokkal férfiasabbnak érezhetem magam, mint eddig.