Személyi asszisztensként rám hárul az autószőnyeg rendelés is

Amikor személyi asszisztensnek jelentkeztem, tudtam, hogy mire vállalkozom. Az én munkám az, hogy egy másik ember dolgát könnyítsem meg ahogy csak tudom. Alázatosnak kell lennem, megbízhatónak, figyelmesnek és talpraesettnek. A főnököm egy energiakutatással foglalkozó cég vezérigazgatója. Mindenféle energiatudományi tényezővel és energiapolitikával foglalkoznak. Mondanom sem kell, sok felelősség hárul a főnökömre és ki sem lát a munkájából.

Így olyan feladatok is rám hárulnak, amelyek nem a céggel kapcsolatosak, hanem a magánéletével. Sokszor vagyok bent vele az irodában és minden apróságot elintézek helyette, de sokszor én vagyok az, aki elintézi otthonra a bevásárlást, elviszi a kisfiát iskolába, vagy kezeli a telefonját és hívásait, ha neki erre nincs kapacitása.

A legutóbb egy különlegesebb kérést is kaptam tőle. Rám bízta az autószőnyeg rendelést, hiszen a mostaniak már igencsak cserére szorultak az autójában. Ez az egyszerű feladat is egészen nagy fejtörést okozott nekem, hiszen még sosem kellett ilyen teendőt végrehajtanom saját magamnak sem. Nem volt ötletem, milyen üzletbe látogathatnék el ilyen ügyben, ezért azzal kezdtem, hogy beírtam a keresőbe az autószőnyeg kulcsszót.

Az egyik kidobott oldal, az autofelszerelesek.hu nagyon szimpatikusnak tűnt. Meg kell válogatnom, hogy honnan vásárolok, hiszen főnökömnél a jó minőség és a jó ár-érték arány alapvető szempont, ez a cég pedig úgy tűnt megfelel az elvárásoknak.

2004 óta foglalkoznak autós kiegészítők és autófelszerelések forgalmazásával. Online elérhető webáruházzal és egy budapesti szaküzlettel rendelkeznek, ahol megtalálható széles termékkínálatuk. Az árucikkek többsége magyar garanciával rendelkezik és kiváló hírnevű és minőséget kínáló cégek termékei.

Sokat segített, hogy az autószőnyegeknek egy külön kategória van szentelve az oldalon, így gyorsabban rátaláltam a keresett termékre. Az autószőnyegeken belül is tudtam szűrni márkára és típusra, így tényleg a nekem legmegfelelőbb találatok jöttek fel. Találtam is egy olyan szövet szőnyeg szettet, ami kimondottan főnököm autójához lett legyártva, így teljesen méretpontos. Laikus szemmel is úgy ítéltem meg, hogy ez lesz a tökéletes termék és megfelel minden feltételnek.

Kosárba is helyeztem, azonban akkor láttam, hogy van lehetőség személyes átvételre az üzletben még ma, így le is csaptam a lehetőségre, hiszen minél gyorsabban el szeretném és el kell intéznem a teendőt. Akkor sem lett volna azonban probléma, ha online kellett volna megrendelnem, hiszen a rendelést 14:00 óra előtt leadva már másnap kihozták volna a csomagot, ami szintén nagyon gyors megoldás.

El is mentem az üzletbe mihamarabb, és az előzetes megrendelést követően már csak a fizetés és a termék átvétele volt hátra. A személyzet nagyon kedves volt és segítőkész, így alig pár perc alatt végeztünk, és már vihettem is főnökömnek a kért autószőnyegeket.

Nagyon hálás és elégedett volt, de elmondtam neki, hogy a gyorsaság nem az én, hanem az autofelszerelesek.hu érdeme. A lelkemre kötötte, hogyha legközelebb is hasonló feladattal bíz meg, mindenképpen hozzájuk forduljak, hogy biztosan ne kelljen csalódnia.