Spórolni kell, ha lehet

Jó, ha megújuló energiát használunk, de még jobb, ha kevesebb erőforrást égetünk el. Spórolni elsőre nem tűnik egyszerűnek, de ha jobban belegondolunk, nem annyira nehéz. Kevesebb vizet használunk, ha rövidebb ideig zuhanyzunk, kevesebb áramot használunk, ha leoltjuk magunk után a világítást, és kevesebb gázt, ha egy fél fokkal lejjebb tekerjük a fűtést. Igaz, hogy ezek picit kellemetlenek, de kipipálhatjuk a környezettudatosságot vele, és még a számlánk is kisebb lesz.

Ugyanígy tudunk gondolkodni környezettudatossági és gazdasági tényezőkön, ha nyomtatóválasztásra adjuk a fejünket. Ha még hiányzik néhány kellék a nyomtatónkhoz, akkor nyugodtan meglátogathatjuk a Nyomtatóalkatrész.hu weboldalt, melyen számtalan kellék közül válogathatunk.

A Nyomtatóalkatrész.hu-n két sorban helyezkednek el a menüpontok. Az első sorban van a “kiszállítás”, a “kapcsolat” és a “blog” menüpont, a második sorban pedig a “toner”, a “tintapatron”, az “egyéb lézerkellékek”, a “festékszalag és film” és a “papír” feliratú gombok. A kék-zöld színű honlap könnyen átlátható elrendezéssel rendelkezik, valamint keresőfelületnek sincsen híján. Ez azok számára lehet hasznos, akik tudják, hogy pontosan mit szeretnének, és nem érnek rá böngészgetni az oldalon. Akik előre gondolkodnak bizony jól járhatnak, ugyanis ennél a cégnél mennyiségi kedvezményt kap, aki többet rendel. Ha nem egy, hanem két nyomtatási kelléket tesz a kosarába, akkor jelentős engedményt kaphat, ha pedig egyenesen hármat, akkor még nagyobb kedvezményre számíthat.

A kiszállítás minden esetben ingyenes, ám a cégnél a minimum rendelési érték 5000 forint, erre érdemes figyelni. A kiszállítás ideje minimum egy nap, de időnként hosszabb is lehet, erről minden esetben tud tájékozódni vagy a terméke melletti ikonokról, vagy a cég munkatársaitól.