Az elektromos járművek jelentik a jövőt

Az elektromos autók folyamatos elterjedése elkerülhetetlennek látszik, ami nagyban meg fogja határozni a világ energiapolitikáját is. Bizonyos energiahordozók háttérbe szorulhatnak, míg mások meg teret fognak hódítani.

Érdekes, de mikor az elektromos járművekről van szó, általában mindenkinek az autók jutnak eszébe, pedig az ilyen elven működő motorok máshol is megtalálhatóak. Például ott vannak az elektromos rollerek, amiket már mindenki jól ismer, hiszen mindenhol ott vannak a városban.

Az elektromos elven működő motorok esetében szeretik felhozni a környezetvédelem jelentőségét, amivel egyébként lehet vitatkozni, hiszen azért ez a kép árnyaltabb, mint gondolnánk. Az elektromosságot is elő kell álltani valahogy, ami nem feltétlenül történik környezetbarát módon. Az akkumulátorok is ismertek a környezetszennyező hatásukról, ha nem megfelelően kezeljük őket, mint hulladékok. Az akkumulátorok gyártásához ráadásul fokozni kell majd a különféle fémek kitermelését is, és azt tudjuk, hogy a bányászat nem éppen arról híres, hogy kímélné a bolygót.

Nekem egyébként van már elektromosan működő járművem, de az nem autó, hanem egy motorkerékpár.

Akár hagyományos, akár elektromos, a megfelelő abroncsokra ugyanúgy szüksége van a motoromnak. Nem is véletlen, hogy a www.motortire.hu weboldalnak a rendszeres látogatója vagyok, hiszen mindig onnan rendelem meg a motoromhoz szükséges gumiabroncsokat.

Ha ezt a netes oldalt egy szóban kéne jellemeznem, akkor csak annyit mondanék rá, hogy zseniális. Én tapasztalt motorosként pontosan látom azt, hogy Ők aztán igazán értik ezt a témát.

A cég profilját két jól elkülöníthető részre lehetne osztani: gumiabroncsok kínálata és azoknak a felszerelése.

A vásárlást tehát itt megtehetjük úgy is, hogy rögtön felszerelik a motorunkra a gumikat, ha mi azzal nem szeretnénk bajlódni. Ezt egyébként tényleg érdemes igénybe venni, mert azt ők nagyon gyorsan és szakszerűen megoldják, amit mi otthon valószínűleg nem tudnánk ilyen profi módon kivitelezni. Ezen semmi meglepő nincs, hiszen nekik rendelkezésükre áll egy profi szervizes csapat, akik a lehető legmodernebb eszközökkel is el vannak látva. A tökéletes végeredmény náluk garantált.

www.motortire.hu

Ha nagyon messze lakunk a www.motortire.hu szervizétől, akkor a gumik házhozszállításának a lehetősége nekünk szól. Ebben az esetben csak annyi a dolgunk, hogy az áru megrendelésnél kiválasztjuk a házhozszállítást és megadjuk a szükséges adatainkat. Ebben az esetben a termék árán kívül a szállítási költséggel is kell számolnunk, azonban ez igazán nem egy nagy összeg.

Én mivel sajnos elég messze lakom tőlük, ezért kértem a szállítást is a megrendelésemhez. Elég volt csak egy munkanapot várnom és már meg is érkeztek hozzám az abroncsok. Ha éppen nem lenne otthon senki, mikor megérkezik a csomag, akkor a futár fel fogja hívni a megadott telefonszámot. A kiszállítások egyébként hétköznaponként történnek meg, reggel nyolctól délután öt óráig, így azért viszonylag behatárolható, hogy mikor fog kiérkezni az áru.

Én az évek során már több alkalommal is rendeltem innen, és eddig soha semmilyen problémám nem adódott ebből. Mindig időben és épségben megérkeztek a motorgumik, amiket rendeltem.

Az innen rendelt gumikra 12 hónapos garanciát kapunk, de persze bizonyos feltételeknek ebben az esetben is érvényesülnie kell. Erről részleteiben a weboldalukon is olvashatunk.

Egyszer rossz méretben rendeltem tőlük, ami teljesen az én hibám volt, azonban ebből sem volt semmi problémám, mert ha ezt nyolc napon belül jelezzük náluk, akkor visszatérítik a termék árát, miután azt visszajutattuk hozzájuk. Ha van valami, ami megmutatja, hogy a www.motortire.hu számára fontosak az ügyfelei, akkor ez az.