Pólónyomás az energiával foglalkozó cégem számára

Már gyerekkoromtól kezdve lenyűgözött az energia tudománya. Miért működnek a dolgok, ha bedugjuk őket a konnektorba? Hogyan lehet használhatóvá alakítani a szelet és a Napot? Miként lehet megőrizni a megtermelt energiát? Rendben, nem voltam egy átlagos gyerek, mert amíg a többiek a téren fociztak, addig én otthon voltam, és könyveket bújtam. Talán nem véletlen, hogy Én tudományos pályára mentem tovább, ők meg arra, amerre bírtak. Na, mindegy, most nem ez a fontos. A lényeg, hogy azóta már saját cégem van, ami az embereknek segít energetika szempontjából optimalizálni a házaikat, lakásaikat, plusz megtalálni a számukra megfelelő szolgáltatókat. Alkalmazottaim is vannak, mind nagyon jó koponya, csakhogy az arculat még elég befejezetlen. Van honlapunk, látogatják is elég sokan, de ami igazán fel tudná dobni a dolgot, az az, ha az alkalmazottaim a céghez passzoló egyenfelsőt hordhatnának. Csakhogy a pólónyomás egy érzékeny kérdés, nem sokan csinálják igazán jól és jó áron, éppen ezért jó, hogy sikerült megtalálni a legjobbat.

Egy konferencián voltam éppen, és megláttam, hogy az egyik hasonló területen mozgó cég embereinek milyen remek pólói vannak. Logó, grafika, jelmondat, üzenet. Minden rajta volt, ami csak kell. A tulajdonost elég régóta ismerem, dolgoztunk is már pár alkalommal közösen, így nem volt bennem semmi aggodalom, amikor megkérdeztem tőle, hogy hol, kinél csináltatta a remek céges pólókat. Ő természetesen készséggel megadta egyrészt a grafikus elérhetőségét, akivel a mintát terveztette, másrészt annak a cégnek a weboldalát is leírta nekem, akiknek a pólónyomás köszönhető. Biztosított afelől, hogy kiváló munkát végeznek, elfogadható áron, nagyszerű minőségben. Mivel tudtam, hogy a fickó nem link, és nem az a fajta, aki megpróbálna puszta szakmai irigységből kitolni vele, így bíztam benne, és szépen megköszöntem neki a segítségét, mondván, jövök neki egyel.

pólónyomás

A grafikus jó eszűnek és ügyes kezűnek bizonyult, pontosa azt kaptam tőle a határidő előtt, amire szükségem volt. Szépen megértettük egymást, és nagyon jól elkapta azt az energiát, azt a lelkesedést, amivel a vállalkozásomat irányítom. Már csak a pólónyomás volt hátra, viszont egy kicsit kiment a fejemből a pályatársam javaslata, és elkezdtem nézelődni. Azt kellett, hogy tapasztaljam, hogy ahol a minőség jó, ott az ára magasak, ami pedig alacsony áron dolgozik, azoknak ronda a munkája. Egy kicsit el is keseredtem, hogy megy az idő, a grafikus munkája parlagon hever, amikor eszembe jutott, hogy bizony az ismerős megadta egy másik cég elérhetőségét is, ahol az ő cuccaira készült a pólónyomás. Gyorsan ki is kerestem a noteszemben az aznapi bejegyzéseket, és megtaláltam leírva a weboldaluk címét. Fel is kerestem, és ismételten az ismerősömnek volt igaza.

Igazán profi, barátságos és jól használható oldal tárult a szemem elé, ahol még kalandozni is élmény. Sokféle mintával és színnel dolgoznak, a humorostól az esküvősig, szóval eléggé úgy tűnt, hogy jó helyre irányítottak. Hála az égnek valóban szerepelt a kínálatukban egyedi pólónyomás, szóval felvettem velük a kapcsolatot, hogy tudnának-e gyártani nekem harminc darabot a megtervezett mintával, többféle méretben. Szerencsémre a működésben is profinak bizonyultak, mivel elég rövid időn belül meg is kaptam az igenlő választ, szóval már csak a részletek voltak hátra, és a kiszállítás. A cégem központjába rendeltem, hogy az embereim másnap akár már reggel fel tudják őket próbálni, és ezeket viselve öregbítsék innentől kezdve a hírnevünket. Persze arra nagyon figyeltem a tervezésénél, hogy ne legyen ízléstelen, sőt, kimondottan divatosra igyekeztem a mintát készíttetni. Annál nincs rosszabb, mint amikor az alkalmazottaknak lesül a bőr az arcáról a céges ruha miatt. De hála az égnek mindenkinek tetszett, és a pólónyomás is kiválóan sikerült. Nem gondoltam volna, hogy ekkora sikert arat majd, de örülök, hogy így alakult!