Energia nélkül ezt sem tudtam volna megtenni

Éppen tegnap gondolkoztam el azon, hogy mennyire fontos szerepet játszik a mindennapi életünkben az energia. Ha az nem lenne, a megszokott életünk felborulna. Mikor ez eszembe jutott, épp egy masszázs szalon keresésében voltam, és persze az interneten keresgéltem, ami szintén nem működne energia nélkül.

Budapesten nagyon sok masszázs szalon van, így elég nehéz volt a döntés hová is menjek. Törzsvendég még nem vagyok sehol, így szeretek kísérletezgetni. Végül találtam egy szalont, ami elég ígéretesnek tűnt.

Karma Thai Masszázs szalon néven találhatóak meg. A honlapjuk nagyon szép, informatív, és gyakorlatilag minden megtalálható rajta amire csak kíváncsi lehet az ember. Sőt, ha nem ismered még a thai masszázst, akkor egy rövid videó is a rendelkezésedre áll, hogy megismertesse veled, illetve gyakori kérdéseket is megválaszolnak a thai masszázzsal kapcsolatban. Ha pedig mégis maradna kérdésed, vagy valami nem lenne egyértelmű, akkor egy chat ablakot is tudsz használni, ahol felteheted a kérdéseidet és gyorsan meg is kapod rá a választ.

A masszázs kínálatuk széles körű és szerintem mindenki találhat közte olyat, ami számára megfelelő. Pár masszázs fajta amit választani lehet: olajos/meleg olajos testmasszázs, fej-nyak-hátmasszázs, tradicionális thai masszázs, herbál masszázs, kókuszolajos testmasszázs. Én most a herbál masszázst választottam. Ha kíváncsi lennél rá, itt megtalálhatod: https://karmathaimasszazs.hu/herbal-masszazs.

De nem csak erről a masszázsról van bővebb információ. Ha a masszázsok neveire rákattintasz, minden hasznos információt megkapsz róla: mikor ajánlott, van-e ellenjavallat, hogyan néz ki az adott masszázs, mire számíthatsz, milyen árak vannak és mennyi időt vesznek igénybe. Szóval minden tudnivalót megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

Időpontot foglalni két módon is lehet: telefonon és a honlapon. Én általában a honlapon szoktam, ha van rá lehetőség, hiszen nekem általában ez az egyszerűbb, és gyorsan meg is van. Most is így tettem. Kiválasztottam Budapesten a két szalon közül azt, amelyikbe menni szeretnék, a masszázst, megadtam a szükséges adatokat, az időpontot kiválasztottam, és már meg is voltam vele.

Amikor elérkezett a nagy nap, hogy mehettem a masszázsra, nagyon izgatott voltam. Mikor pedig kiléptem a szalon ajtaján, nagyon elégedett voltam. A masszőrök nagyon kedvesek voltak, a környezet exkluzív és a masszázs nagyszerű. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki megteheti, hogy kipróbálja. Ugyanis a herbál masszázsnál vannak ellen javallatok is, úgyhogy erről érdemes tájékozódni mindenképpen. Ha kíváncsi vagy rá, ezen az oldalon elolvashatod, milyen esetekben nem ajánlott: https://karmathaimasszazs.hu/herbal-masszazs.

Összességében nekem nagyon jó tapasztalataim vannak a Karma Thai masszázs szalonnal kapcsolatban, így biztos vagyok benne, hogy ellátogatok még hozzájuk. Sőt, ha valaki masszázs szalont keres majd, én biztosan ajánlani fogom őket.