Új fagylaltpulttal az energiahatékonyságért

Az egyik barátnőmmel gyerekkori vágyunk volt egy saját cukrászda megnyitása. Mindig arról álmodoztunk, hogy az egyikünk majd főzi a fagylaltot, és adagolja gombócokba, a másik pedig finom kávékat készít. Elképesztő módon ez az álmunk beteljesült, nyitottunk egy saját cukrászdát. Azonban időről időre szembesültünk azzal a problémával, hogy valami iszonyat magas a villanyszámlánk. Rájöttünk, hogy ennek az oka az ősrégi fagylaltpult, amit még egy aukción vettünk, mert másra nem volt pénzünk. Az energiahatékonyság szempontjából úgy döntöttünk, hogy ideje egy újat vásárolni. Mivel sokat hallottunk már róla korábban, az rdealer.hu gépeire esett a választásunk. Tudtuk, hogy már nagyon régóta vannak a szakmában, így biztosan tudnak egyet, s mást, hiszen az a 20 év nem kevés idő. Ez alatt volt idejük kitapasztalni, hogy melyek azok a márkák, amik a minőséget és a megbízhatóságot képviselik. Nem véletlenül forgalmaznak olasz nagykonyhai és cukrászati gépeket.

Amikor ellátogattunk a weboldalukra, hogy felmérjük a kínálatot, szembesültünk azzal, hogy itt sokkal több minden van, mint amire mi eredetileg gondoltunk. Így a választás csak még nehezebb volt a bőség zavara miatt. Láttuk, hogy nem csak új, hanem használt gépeket is árulnak. Ezekre a garancia 3 hónap, míg az újakra egy év. Azt beszéltük a barátnőmmel, hogy összedobjuk majd a megtakarításainkat, és ezúttal veszünk egy újat, ami biztosan energiatakarékos lesz. Az legalább ki fog minket szolgálni jó hosszú ideig.

Láttuk, hogy óriási raktáruk van az általuk forgalmazott nagygépekkel, de külön bemutatóteremben lehet megtekinteni a különböző cukrászati gépeket. Ennek nagyon örültünk, mert bár az rdealer.hu oldalán vannak fent képek a termékekről, élőben mindig azért egészen más szemmel látja az ember a dolgokat. Például a mérete sem mindegy, mert a mi cukrászdánk kicsi, családias hangulatú, nem fér el benne akármekkora fagylaltpult. Volt egy gép, amit elég szimpatikusnak találtunk ahhoz, hogy majd élőben is megnézzük. Érdekelt még minket, hogy van – e lehetőség arra, hogy a cég házhoz szállítsa nekünk a fagyipultot, mert sajnos nincs akkora autónk, hogy ezt mi magunk megtehessük. Persze tudtuk, hogy lehet teherautót bérelni meg hasonlók, de nyilván a legkényelmesebb az lett volna nekünk, ha elhozzák. Szerencsére a rdealer.hu-n erről is lehet információkat találni, még pedig azt írják, hogy ha házhoz szállítással szeretnénk vásárolni, akkor fel kell venni a cég munkatársaival a kapcsolatot, és azon lesznek, hogy egy mindenki számára kielégítő megoldásra jussanak.

Végül minden úgy alakult, ahogyan mi szerettük volna. Nagyon meg voltunk elégedve az rdealer.hu-val, ugyanis az új fagylaltpultnak hála, mára sokkal kisebb a villanyszámlánk, és szerintem a fagylaltjaink is jobb minőségűek a megfelelő hűtésnek köszönhetően.

rdealer.hu