Az elektromos eszközök valóban nélkülözhetetlenek

Az elektromos eszközök napjaink elengedhetetlen részei, szinte nem is tudnánk elektromos energia nélkül meglenni. Vagy legalábbis kényelmetlenséget okozhat. Ezt jó magam is megtapasztaltam, amikor néhány napig nálam sem volt áram.

Miután beköltöztem az új lakásba, az első dolgom természetesen az volt, hogy számba vegyem mi minden hiányzik még a lakásból. A Best Markt oldalát már régóta ismertem, több alkalommal is rendeltem már tőlük. Általában volt valami kérdésem is a megrendelt termékekkel kapcsolatban, és ilyenkor mindig nagyon készséges volt az ügyfélszolgálatos munkatárs. Akár házhoz szállítást kértem, akár személyes átvételt mindig kifogástalan állapotban kaptam meg a megrendelt termékeket.

Most is az volt a tervem, hogy a Best Markt webshopból rendelem meg a hiányzó műszaki és elektronikus dolgokat. A listám alapján csak néhány konyhai, fürdőszobai és számítástechnikai dologra volt szükségem. El is kezdtem nézelődni a Best Markt honlapján, amit már jól ismertem. Elsőre is könnyedén kiigazodtam rajta, most sem telt sok időbe, hogy megtaláljak mindent. Találtam jó kis vízforralót, mikrót, szagelszívót, kenyérsütőt, felmosót, nyomtatót és mivel pár napja tönkrement a gépem, ezért egy asztali gépet is. Mint minden alkalommal, most is átnéztem a szállítási és garancia információkat, hogy biztos legyek benne, hogy semmi sem változott.

Rossz időzítés

Szokás szerint hiánytalanul és épségben megérkezett a csomagom, alig vártam, hogy kipróbáljam az új szerzeményeimet, amit a Best Markt-ból rendeltem. Sikerült mindent beüzemelnem, és pont bekapcsoltam a régi tévémet, amikor egyszer csak elment az áram. Nem értettem hirtelen mi történt, de aztán rémlett, hogy kaptam egy értesítést. Előkerestem és írták benne, hogy másfél napig nem lesz áram karbantartás miatt. Eléggé morgolódtam a dolog miatt, de végül feltaláltam magam. Azt sajnáltam, hogy így holnap tudom csak kipróbálni az új Best Markt-os dolgaimat.

Másnap estére szerencsére újra volt áram, viszont a tévém sajnos feladta a küzdelmet. Nem gondolkoztam sokáig, a Best Markt széles tévé kínálatából percek alatt megtaláltam, a megfelelő tévét. Ráadásul, sikerült az érték csökkentett tévék közül választanom, aminek külön örültem.

Pár perccel később, miután leadtam a rendelésemet, átkopogott a szomszéd. Azt mondta, hogy az áramszünet nála a laptopját készítette ki, tudok-e ajánlani egy helyet, ahol jó áron talál jó készüléket. Rögtön javasoltam neki a Best Markt webshopját, hogy ott biztos találni fog az igényeinek megfelelőt. Másnap, amikor összefutottunk a folyosón mondta is, hogy talált laptopot még jobbat is, mint a régi volt. Újfent bebizonyosodott, hogy a Best Markt mindenki számára megoldás lehet, ha műszaki, elektronikus vagy egyéb cikkről van szó.