Ti min vagytok hajlandók spórolni?

Úgy értem, manapság, a jelenlegi időszakban. Hisz annyian mondták már, hogy most kell húzni a nadrágszíjon. Még 2023 első fele végig ilyen lehet…

Annyira különbözők vagyunk – ezt szűrtem le a válaszokból. Vannak, akik kevesebb energiafogyasztással nem érik be! Szóval őket ilyesmin nem spórolnak. Mert egyszerűen nem és kész… Ennyi az érv. Nekik ez a szórakozás, és emellett fontos még a mindenkori kényelem, a villanyáram fogyasztás csökkentése helyett ezért esznek inkább olcsóbb élelmiszert mondjuk. Én ezt tényleg nem fogom fel, de meg kell mondjam, nekem is van egy-két kiegészítő a tarsolyomban, ami mindig is ott lesz, jöjjön bármilyen nehézség! Ilyen pl. a Florence BIO arc tonik. Mindenki döntse el, hogy ez luxuscikk-e vagy sem, igazából nem túl drága, de nem is élet-halál kérdés – illetve rögtön úgy pontosítok, hogy mostanra nekem az! Sok Florence BIO termék van, amit nagyon szeretek, de a bio arc tonik az fix. Az, hogy az arctonik mellett (annak használata után) az anti-aging hidratáló arckrémjüket használom-e, vagy épp a Florence BIO csiganyál arckrémet, az változó, de a tonizálás mindezek előtt fontos. Mindjárt részletezem, hogy miért van ez így.

Szóval nekem tényleg a kedvenc termékeim egyike. Ami mindig van itthon, az a Florence BIO arc tonik! Hialuronsavval, csipkebogyó kivonattal és damaszkuszi rózsavízzel segít mindig felkészíteni az arcot a későbbi regenerációra. Amit tehát más termékekkel végzek. Összehúzza a pórusokat, sminkelő hölgyeknek pedig különösen hasznos, hisz hatékonyan eltávolítja maximálisan az arcon maradt dolgokat (sminknyomokat stb.).

Én pantomimes vagyok, úgyhogy elhihetitek, hogy tudom, miről beszélek. Egyszerűen van, ami egy sima arclemosással kezelhetetlen, ezért kell tonizálni is. Előtte lehet még ugyanezen gyártó arctisztító tejét is alkalmazni (sőt igencsak ajánlott), de minden ilyen tippről mindent el lehet olvasni a florencebio.hu oldalon, vagy ott van még a Youtube-csatornájuk is…

Nagyon népszerű és elterjedt kozmetikai brandről beszélünk ugyanis, tele van velük valósággal az internet! Én azért esküszöm rájuk és csakis rájuk, mert az ő termékük sosem okoz bőrpírt. Én nem tudom, hogy hogyan csinálják, de ez egy nagyon kíméletes valami, sosem tapasztaltam még semmi irritációt eddig.

A spórolás tehát ajánlatos ugyan, de ha egy terméknek nincs alternatívája, akkor nincs és kész. Környezettudatosoknak is az ő dolgaikat javaslom még, az érzékeny bőrűek mellett. Hisz az energiafogyasztáson mindenképp lehet sokat nyerni, és megnyugtatóan tudatosan élni, de a Florence termékek nevében eleve benne van, hogy BIO. Imádom, hogy ennyire korrekt cégről van szó, akik minden igényemet kielégítik. Ugyanis vegánok is, és nem szennyeznek mindenféle vegyszerrel! Az energia nekem nem fontos. Kihúzom és eleve kevesebbet használom az itthoni villanyárammal működő gépeket, eszközöket – megvagyok így is (most, ezen a télen). De a Florence BIO arc tonik helyett mutasson nekem bárki olcsóbb és jobb terméket ha tud… Kíváncsi leszek!