Néha nekünk is fel kell töltődnünk energiával, mint az akkumulátoroknak

Néha hajlamos vagyok annyira belefeledkezni a munkába, hogy nem pihenek, nem megyek kikapcsolódni. Pedig ahogyan az elektromos eszközöknek, az embereknek is szüksége van időre, amikor feltöltődhet. Mondhatjuk, hogy a napi töltöttségünket az alvás biztosítja, de sajnos ez nem elég.

Kellenek olyan hétvégék, mikor elszakadunk a munkától, a feladatainktól és a barátainkkal töltjük az időnket, a családdal vagyunk és igazán kikapcsolunk, valami másra koncentrálunk a mindennapi problémáinkon túl.

A múlt hétvégén például elhívtak egy barátom legénybúcsújára. Rég nem voltam már bulizni, így nagyon megörültem a lehetőségnek, bár az ünneplés elég rendhagyó volt.

Aki szervezte, az ezen az oldalon: https://balatonpro.hu/legenybucsu/ találta a lehetőséget. Egy vitorlás volt a buli helyszíne, ami egész nap a miénk volt. Korlátlan italfogyasztást kaptunk, a mi zenéink szóltak végig. Jó volt végre felhőtlenül szórakozni a barátaim társaságában.

Miután visszaértünk a kikötőbe, belevetettük magunkat az éjszakába és Siófok legkedveltebb szórakozóhelyén folytattuk az estét a kellő alapozás után.

Mindenkiben maradandó emlékeket hagyott az este, ez volt a legjobb legénybúcsú, amin valaha voltam.

Szerencsére jó időt fogtunk ki, de a szervező mondta, hogyha rossz idő lett volna, akkor sem maradtunk volna alkohol és élmények nélkül, mert a BalatonPRO-nak van egy bárja is, amit használhattunk volna a bulira.

Nagyon megtetszett ez a vitorlásozás, javasolni fogom a helyet a főnökömnek is, tarthatnánk itt a következő céges csapatépítőt is.