Energiaitallal vajon lehet erősíteni az immunrendszert?

Egyes energiaitalok hátulján az összetevő listában ugyan fellelhetünk vitaminokat, ezek mégsem elegek ahhoz, hogy az immunrendszerünket erősítsük. Sőt, sokan nem is ajánlják őket rendszeres fogyasztásra, így ha elhagyod ezeket az italokat, akkor jársz talán a legjobban. Az immunerősítéshez ugyanis más kell. Sok vitamin, nyomelemek és megfelelő táplálkozás.

immunerősítés

Korábban én sem törődtem ezzel, viszont amikor a testvéremnek a szervezete elkezdte jelezni, hogy valami nem okés és elment az orvoshoz, akkor jöttem rá, hogy erre igenis szükség van. Ugyanis nála pont ez volt a probléma. A szervezete nem kapta meg a számára fontos tápanyagokat és vitaminokat, amik hosszú távon elkezdtek problémát okozni, hiszen a szervezet egyensúlya felborult. A szervezet pedig mindent meg fog tenni azért, hogy életben tartson és mindent megtudj csinálni amit szeretnél, de csak egy bizonyos ideig tudja ezt a nélkül tenni, hogy valami gond alakuljon ki. Ezért is kell erre kiemelten figyelni. Mert egyszerűbb megelőzni a problémát, mint később orvosolni azt. Legalábbis szerintem a prevencióra kellene törekedni.

Amikor elkezdtem jobban figyelni a helyes étkezésre, folyadékbevitelre és vitaminok bevitelére, akkor hirtelen nem is tudtam, hogy honnan szerezzem be a szükséges dolgokat. A vitaminokat eleinte a gyógyszertárból és a drogériákból szereztem be, de sosem kerestem a bio termékeket, így azokkal hadi lábon álltam. Egy barátnőm ajánlására a Biocity oldalán kötöttem ki végül. Sok oldalt és boltot megnéztem már előtte, de ez az egy volt olyan, ami valóban megbízhatónak és jó minőségűnek tűnt. És még igényes is volt, és könnyen meg lehetett találni mindent, amit kerestem.

A Biocitynél több, mint 8000 termék közül lehet válogatni. Lehet kapni reform élelmiszereket,drogériás termékeket illetve étrend kiegészítőket is. Én majd hogy nem minden kategóriából szoktam vásárolni. A kedvenceim közé tartoznak a vitaminok, haj és bőrápolási termékek, a paleo áruk, a gluténmentes termékek, a tészták, tisztítószerek, növényi olajok és a sütéshez és főzéshez szükséges alapanyagok. Ezekből rendszeresen van itthon, és mindegyiket amelyiket csak lehet, tőlük szerzem be. És máshol sem tudnék ezeknél jobb minőségűt vásárolni, így mindenképp maradok a törzsvásárlójuk.

Ha viszont valaki mégsem lenne elégedett azzal, amit kap, akkor van lehetőség a visszaküldésre. Erre összesen 30 nap áll rendelkezésre. Szerintem ez nagyon korrekt, bár nekem még sosem kellett ezzel a lehetőséggel élnem és jó eséllyel nem is kell majd. Viszont a lehetőség adott, és ez a lényeg. Jó dolog mindenre eshetőségre felkészülni.

Ami pedig segíti azt, hogy megbízok bennük, az a 10 éves tapasztalatuk. Hiszen már lassan több, mint 10 éve jött létre a Biocity és ez idő alatt rengeteget fejlődött, gyarapodott és persze szakmailag is folyamatosan fejlődnek a Biocity csapattagok. Ha arra is kíváncsi lennél, hogy hogyan indult ez az egész bolt, milyen gondokkal és nehézségekkel kellett szembe nézniük, akkor erre is van lehetőség. Részletes leírást lehet találni a bolt történetéről, ezzel is közelebb tud kerülni a vásárló a vevőhöz, és máris úgy érezheti, hogy ismeri azt az embert, akitől vásárol. Ha pedig kérdésed merülne fel, vagy nem világos valami, akkor bátran lehet kérdezni is tőlük. Sőt, ha személyesen vásárolsz, Szegeden, akkor ez még sokkal egyszerűbb is.

Illetve a blogról se feledkezzünk meg, ami számos hasznos cikket tartalmaz. Folyamatosan kerülnek ki újabbnál újabb cikkek és nagyon változatos témákat dolgoznak fel. Az alapja mindegyiknek az egészség, hiszen a Biocity bolt is erről szól. Viszont nagyon érdekes és segítőkész cikkeket is lehet találni. És mindegyik közérthetően van megfogalmazva, így senki se tartson attól, hogy esetleg olyan szavakkal fogja magát itt szembe találni, amire rá kell keresnie, hogy mit jelent. Ez a biobolt valóban a vásárlóit tartja szem előtt, és azon dolgozik, hogy mindenből a legjobbat kapják. Pont ezért szeretem őket. Az oldalukon is azért van ez a rengeteg információ és cikk, hogy minél többet tudjanak nyújtani az embereknek és minden fontos információ birtokában lehessenek, hogy helyesen tudjanak dönteni.

És amit még szintén szeretek, hogy jutalmakat is lehet gyűjteni a vásárlások alkalmával. Minél nagyobb értékben vásárol valaki online, annál nagyobb jutalmat tudhat a magáénak. Hogyan is működik ez? Ha 10 000 Ft felett vásárolsz, akkor a vásárlásod értékének a 0,5%-a jóváírásra kerül, amit a következő vásárlásoknál felhasználhatsz, ha szeretnéd. De gyűjteni is lehet őket, így egy nagyobb bevásárlást is könnyedebbé lehet tenni. De ennek a pontos menetéről és a részletekről érdemes az oldalon utána nézni.

Amit még szintén érdemes lehet megemlíteni, azok az Okos Hetek. Én ezeket is nagyon szeretem. Habár nem minden héten találok olyan terméket, amire szükségem van, de ki lehet fogni jó akciókat. Az Okos Hét arról szól, hogy minden héten kiválasztanak egy márkát, és a kiválasztott márka termékeit azon a héten kedvezőbb áron lehet megvásárolni. Ilyenkor ha szerencséje van az embernek, akkor a kedvenc márkájától be tud vásárolni alacsonyabb áron, és nagyon jól lehet ilyenkor ezekkel az akciókkal járni. Én rendszeresen nézem ezeket a heteket, hiszen sosem lehet tudni, hogy mikor mi lesz épp akciós és mire lesz szükségem.

Az eddigi vásárlók véleménye pedig szintén sok dolgot el tud árulni. Rengeteg értékelés érkezett már az elmúlt 10 év alatt a Biocityre, így nem is kérdés, hogy lehet-e hinni ezeknek. Számos nagyon pozitív vélemény olvasható róluk, és egytől egyig mindenki elégedett volt. A több, mint 1 000 értékelés alapján öt csillagot kapott. Így nem is kérdés, hogy mennyire lehet megbízni bennük és a termékeikben. Az első vásárlások előtt én mindig meg szoktam nézni a véleményeket, hiszen szerintem ezek tudják igazán megmondani azt, hogy mire számíthatok. Így ezekre szoktam leginkább támaszkodni, és persze arra, amit látok az oldalukon. Ezért is fontos, hogy az online megjelenése minden szolgáltatónak jó legyen.

Én nagyon örülök annak, hogy a barátnőm ajánlására végül én is mellettük döntöttem. Hiszen nagyon sok minőségi és egészséges élelmiszert és étrend kiegészítőt köszönhetek nekik. Itt amikor megvásárolom a terméket már el sem gondolkozok azon, hogy amit rendelek, az vajon tényleg bio lesz-e vagy hogy valóban azt fogom-e kapni, amit rendeltem és amit ígértek. Mert a válasz egyértelműen igen. Pontosan azt kapom, amit szeretnék.

Az én értékelésem is csillagos ötös az eddigi tapasztalataim alapján, így mindenkinek csak ajánlom őket, amikor esetleg szóba kerül ez a téma. És ne felejtsük el, hogy az immunerősítés minden évszakban fontos, nem csak télen. A vitaminokat pedig minden nap szedni kell, nem csak akkor, amikor már beteg valaki. A megelőzést tartsuk fontosnak, ne pedig a már kialakult problémát akarjuk orvosolni. Hiszen egyszerűbb valamit megelőzni. Erre pedig szükségünk van immunrendszerünkre, amit az immunerősítéssel tudunk támogatni.